Shoeby portretten 3

Kies uw foto

Woensdag 4 april heb ik foto's mogen maken tijdens de kidsmiddag van Shoeby Zwolle -Zuid, naar mijn mening een geslaagde middag! Deze pagina heb ik tijdelijk aangemaakt voor de mensen die foto's willen bestellen van hun eigen kinderen. Hier volgt een korte uitleg:

  • Bekijk de foto's van uw kind(eren) en geef de "nummers" van de foto's door per e-mail: arnomulderfotografie@gmail.com. Het nummer kunt u zien als u met de muis over de foto gaat, bijvoorbeeld; ShoebyShop Fotoshoot - 1.jpg .  
  • De prijs is; 10 euro voor 5 digitale foto's per kind, voor 2 verschillende kinderen is dit 18 euro en wilt u hier ook de duo-foto's bij dan kost het u 20 euro!
  • Er zijn van sommige kinderen meer dan 5 foto's, omdat dit toevallig zo liep. Als u er meer dan 5 wil, reken ik 1 euro per extra foto tot een maximaal bedrag van 5 euro per kind. 
  • Houdt er rekening mee dat de foto's hieronder worden weergeven in lage kwaliteit, dus de foto's die u besteld zijn veel mooier (en uiteraard zonder logo)! U krijg de foto's via de e-mail per We Transfer. U kunt ze dan downloaden via de link. Na een week wordt de link verwijderd, dus zorg ervoor dat u ze direct opslaat. 

Pagina 3 v 4

Pagina 1 - 2 - 3 - 4

Fotonummers: 187 t/m 284

Pagina 1 - 2 - 3 - 4