Canon 650D

Voor mijn foto's maak ik gebruik van een Canon 650D met verschillende lenzen; Sigma 18-35mm f/1.8 of de Canon 50mm f/1.8.

Instagram foto's

Portretten

Als fotograaf wil ik mensen op de meest pure manier vast leggen. Dit probeer te bereiken door een relaxte sfeer neer te zetten!

Zie portretten

Reizen

Elk jaar maak ik samen met mij vriendin een paar reizen, uiteraard komt mijn fotocamera hier ook aan te pas! Soms tot ergernis van haar....

Zie reisfotografie

Contact

Als fotograaf sta ik altijd open voor andere leuke opdrachten of ideeën. Mail mij hier gerust over; arnomulderfotografie@gmail.com

Contact

Reactie van Fam. Hurink

"We wilden jouw laten weten dat we ontzettend blij zijn met de foto’s die je van ons gezin gemaakt hebt. Wat zitten er mooie plaatjes tussen! Dankjewel voor je prettige manier van fotograferen, het was heel ontspannen met jou!

Wie ben ik

Ik ben Arno Mulder, wonend in Zwolle in de mooie en levendige wijk Assendorp. Groten deels ben ik aan het werk in de psychiatrie, waar ik mensen begeleid naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Daarnaast heb ik een grote liefde voor alles wat met creativiteit heeft te maken; schilderkunst, muziek en fotografie. Dat laatste is iets waar ik mij in de afgelopen jaren veel mee bezig heb gehouden. Het proberen om elke keer weer iets op een creatieve en bijzondere manier vast te leggen is iets wat mij inspireert. Graag wil ik mensen blij maken met een mooie foto van zichzelf. Ik wil altijd een zo puur mogelijke foto van iemand maken, dit probeer ik te bereiken door een relaxte sfeer neer te zetten. Tijdens reizen, familie feesten, uitjes met vrienden enz. ben ik vaak bezig met het experimenteren met mijn camera. Zo probeer ik mijzelf elke keer weer creatief uit te dagen. Heb je leuke ideeën of wil mij als fotograaf inhuren? De deur staat altijd open voor een goed gesprek!

Foto’s voor bedrijven

Ben je als bedrijf opzoek naar een fotograaf die op een creatieve manier foto's kan maken voor je website, folder e.d. Neem dan contact op met mij!

Laatste berichten

Frankrijk en Spanje

Frankrijk en Spanje Lees meer

Contact

Lees meer

Instagram

Lees meer

Yann Arthus-Bertrand

“The earth is art, the photographer is only a witness.”

Budget Bruiloften

Eerlijk gezegd ben ik nog niet een ervaren fotograaf als het gaat om bruiloften, dit moet ik gewoon nog vaker doen. Wel kan ik je vertellen dat ik als fotograaf weet hoe ik mensen op een mooie & pure manier vast leg en sta ik zeker niet in de weg. Voor mij betaal je dan ook zeker niet de hoofdprijs!